papoca@ 2011.05.19. 14:15

Upfronts - FOX

Imádjuk a FOX-ot, mert bevállal olyasmit, amit más országos csatorna sosem tenne. Gyűlöljük a FOX-ot, mert a legnagyobb csatornaként olyan nézettséggel kaszál el sorozatokat, amik kisebb csatornákon akár zászlóshajók lehetnének (persze, ha azok be merték volna vállalni). Lássuk az idei újoncokat (már amelyik érdekel)!

1. The Finder

Bones spinoff egy ex katonáról, aki bármit képes megtalálni. Mivel a Bonesban már megkapta a felvezetést, nagyjából lehet tudni, hogy mire számíthatunk. Ha a karakterek lesznek olyan érdekesek, mint a Bonesban (az esélye megvan), mindenképp jó lesz ez, pláne, ha főhősünk képességét nem csak heti gyilkossági ügyekben kell kamatoztatnia, hanem bevállalnak csip-csup hétköznapi eseteket is.

2. New Girl

Azt hiszem ez lesz a másik sitcom, ami idén esélyt kap, hogy megváltoztassa a műfajjal szembeni ellenállásomat. 1 lány (Zooey Deschanel) és 3 pasi lakótárs, meglátjuk.

3. Alcatraz

J.J.Abrams no2. Egy gyilkossági nyomozás gyanúsítottjaként a jelenben, egy a múltban Alcatrazban meghalt rab tűnik fel (igen kicsit 4400-as), később kiderül, hogy ez csak egy kirakós első darabja. Mivel J.J.Abrams, nyilván tele van rejtéllyel és csavarral, mindenképpen nézős lesz, és csak remélem, hogy nem kaszálják el ideje korán.

4. Terra Nova

Sci-fi, időutazás, Spielberg, dínók, naná hogy ez is várós. 2149-re a föld gyakorlatilag lakhatatlanná válik. A tudósok kidolgozták az időutazás módját és egy csapatot visszaküldenek 85 millió évvel korábbra, hogy helyrehozzák az elkövetett hibákat. Persze a dolgok nem mindig a tervek szerint alakulnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://mozgokepezo.blog.hu/api/trackback/id/tr162916701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása