papoca@ 2011.05.19. 13:50

Upfronts - ABC

A legbővebb terméssel idén az ABC szolgál. Ennek köszönhetően a leghosszabb várólistám is itt van.

1. Missing

Volt CIA ügynök nő Európába megy, hogy felkutassa eltűnt kamasz fiát. Olyan, mint a "Taken", csak női főszereplővel. Sok reményt nem fűzök hozzá, de egy próbát kap.

2. Scandal

Egy problémamegoldó csapat, akik kényes szituációba került gazdag ügyfeleiket próbálják kihúzni a csávából úgy, hogy elkerüljék a botrányt. A kiinduló ötlet nem rossz, de a Grey's Anatomy, ill. Private Practice készítői az alkotók, ami miatt valószínűleg ez is nyálszappanba fog folyni, de azért kap egy esélyt, végül is a remény hal meg utoljára.

3. Apartment 23

Nem vagyok sitcom rajongó, de minden évben bepróbálok 1-2-t. Persze minden évben kiderül, hogy ez továbbra sem az én műfajom. Idén ez lesz az egyik, ami kap egy esélyt. Egy csendes naiv lány és bulizós lakótársa (?) Meglátjuk...

4. Pan Am

Megint a '60-as évek (mint az NBC-s The Playboy Club), csak ez a repülés (pilóták, stewardessek) világában. Ha hozza a Mad Men feelinget biztos nézős darab lesz.

5. Revenge

Egy Modern Monte Cristo feldolgozás, megint női főszereplővel (úgy tűnik ez idén kiemelt koncepció). Lány a kisvárosba érkezik, senki nem ismeri, nem tudják honnan jött, őt pedig csak a bosszú hajtja. Meglátjuk.

6. River

Na ez már tényleg várós. Az Amazonas mélyén egy család kutat az eltűnt apa/férj után, kalandok, misztikum, mi kell még? Ja és dokumentarista stílusban készült!!! Nagyon várom, kár, hogy szinte semmi esélye a túlélésre, örülhetünk, ha az első évad végigmegy. :(

7. Once Upon a Time

A másik tündérmesés sorozat (ugye a Grimm az NBC-n az egyik). A tündérmesék világa befagyott az időbe. A mesehősök köztünk élnek, de nem tudják magukról, hogy kicsodák, amíg... Két párhuzamos világ, a tündérmesék és a valóság harca a jövőért. Azt írták róla, hogy olyan, mint valami Lostba oltott Pushing Daisies, és ennyi nekem bőven elég ahhoz, hogy ez legyen a legjobban várt újonc ezen a listán.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozgokepezo.blog.hu/api/trackback/id/tr402916622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása