papoca@ 2011.05.19. 13:37

Upfronts - CBS

A CBS újoncai közül igazán csak egy érdekel, az viszont nagyon:

1. Person of Interests

J.J.Abrams producerként, Jim Caviezel (The Prisoner), Michael Emerson (Lost) főszereplőként, már elég érv ahhoz, hogy várjak egy sorozatot, ehhez pedig hozzájön egy nagyon érdekes alapsztori, ami a várakozási faktort azonnal 90%-ra dobta. A milliárdos programozó készít egy programot, amivel modellezni lehet a lehetséges áldozatokat ill. bűncselekményeket. A halottnak vélt CIA ügynök segítségével pedig megpróbálják megakadályozni a még meg sem történt bűneseteket. Elsőre olyan "különvélemény" hangulata van, amivel engem kilóra meg lehet venni.

2. Unforgettable

Sima procedural nyomozósnak tűnik, ahol a főszereplő nyomozónőnek különleges képessége van (minden párbeszédet, amit valaha hallott, megjegyez, ne tud elfelejteni). Első blikkre semmi extra, ráadásul, ha minden részt a főhős képességére hegyeznek ki , hamar unalmassá válhat, de egy esélyt (időmtől függően) lehet, hogy adok neki.

A bejegyzés trackback címe:

https://mozgokepezo.blog.hu/api/trackback/id/tr182916601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása