papoca@ 2011.05.19. 22:04

Upfronts - CW

A CW a legkisebb az országos csatornák között, így nem meglepő, hogy a legkevesebb berendelés is itt található (3 dráma, 3 reality), amik közül kettő engem is érdekel.

1. Ringer

A pilot eredetileg a CBS-nek készült, végül a CW-nél kötött ki. Egy thriller sorozatról van szó, amelyben a főhős nő (Sarah Michelle Gellar - aka: Buffy) egy gyilkosság szemtanújaként gazdag ikertestvére bőrébe bújva próbál elrejtőzni. Amit azonban nem tud, hogy testvére fejére vérdíjat tűztek ki. Jó lesz ez, érzem :)

2. The Secret Circle

A The Vampire Diaries írónőjének másik könyvsorozatából készülő sorozatadaptáció, melynek középpontjában egy tinilány áll, aki új városba költözvén rájön, hogy boszorkány és a jó/rossz küzdelmének közepén találja magát. Ha hasonló karakterfejlődések, és legalább olyan fordulatok lesznek benne, mint a TVD-ben, ez is heti nézős lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://mozgokepezo.blog.hu/api/trackback/id/tr312917942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása